Ciprian Ciucu a depus la DNA un denunț pentru fapte de corupție pe numele primarului Gabriel Mutu

Ciprian Ciucu, candidatul PNL susținut de către Alianța USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus, miercuri, 23 septembrie 2020, la Direcția Națională Anticorupție (DNA) un denunț pentru fapte de corupție pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Denunțul vizează  articolul 307, alineatul (1) din Codul penal, respectiv deturnarea de fonduri. Mai multe detalii despre acest subiect vor fi prezentate mâine, 24 septembrie 2020 în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă și neasumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliția Sectorului 6 pentru identificarea făptașilor și aducerea acestora în fața legii.

În urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca țintă pe candidatul PNL susținut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, inițiată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălcarea legilor electorale și a audiovizualului de către postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului!

“Cea mai murdară și ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6.  Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, și care nu ar exista pe piața liberă fără banii dați de oamenii lor. Le este frică că voi scoate la lumină ilegalitățile din ultimii ani de guvernare PSD. Am prima șansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile și mizeriile pe care le auziți, împinse cu mii de euro pe site-uri și facebook, sunt invenții pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă și printre oameni.”, a declarat Ciprian Ciucu.