Ciprian Ciucu a lansat noi acuzații grave la adresa Gabrielei Firea: „Îmi vine greu să mă exprim civilizat”

Gabriela Firea este din nou, aspru criticată de către Ciprian Ciucu, consilier PNL și liderul liberalilor din Sectorul 6 al Capitalei. Marți a fost aprobat proiectul privind tarifele de exploatare a parcajelor publice, respectiv organizarea parcărilor. De asemenea, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București de marți, proiectul „Rabla-Taxi” a fost aprobat.

Proiectul ce prevede acordarea a 3.000 de eco-vouchere, cu valoare de 15.000 de lei fiecare, pentru achiziționarea de autoturisme noi este aspru criticat de către Ciprian Ciucu. În opinia consilierului PNL, este doar o afacere premeditată.

„Ai intra și tu într-o afacere cu taxi, să te îmbogățești, dacă Primăria ți-ar da gratis jumate din mașinile de care ai nevoie? Da, sigur că ai intra, te cred. Cine nu ar vrea? Practic asta face acum Firea cu #RablaTaxi. Le da companiilor de taxi, din banii noștri, jumătate din costul parcului lor auto. E un calcul simplu: un Logan costa 6000 euro, 3000 de euro dă primăria (adică noi), jumătate pune patronul de firmă de taxi. Să vă fie clar, șmecheria asta a fost premeditată”, a declarat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:  MAJORITATEA PSD DIN CONSILIUL GENERAL A APROBAT MAI MULTE PROIECTE IMOBILIARE CONTROVERSATE

Ciprian Ciucu: „O să mai insist pe tema asta”

Totodată, Ciucu o critică pe Firea și pentru prețurile uriașe ale investițiilor aprobate: „Despre compania municipală Parking SA… Trag aer în piept, îmi spun că trebuie să mă exprim civilizat. Îmi vine greu. Cost bucată parcometru 15.000 euro, se vor lua 300 de bucăți; Cost bucată cameră video 1.700 euro x 300 de bucăți – Acum e momentul să trageți și voi aer în piept, pentru ceea ce urmează; Software pentru parcări 3,135 MILIOANE DE EURO! O să mai insist pe tema acesta în speranța că va deveni centrală”.

Sursa foto: facebook / Ciprian Ciucu