Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, suspendă acţiunile electorale cu interacţiune directă

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că suspendă acţiunile electorale ce presupun interacţiune umană directă deoarece o persoană din echipa de campanie a fost infectată cu coronavirus.

“În acest moment suspend toate acțiunile de campanie cu interacțiune umană directă. Am aflat în urmă cu câteva minute ca o persoană angajată în echipa mea de campanie a fost infectată cu covid-19. Eu nu am fost contact direct, dar cu toate acestea e mai bine să mă izolez câteva zile, să fac testul PCR și să vedem rezultatul.

Nu am niciun fel de simptome, mă simt bine. Rămân on-line și vă țin la curent cu evoluția lucrurilor. Persoana infectată nu a participat la acțiuni de stradă, doar face parte din echipa pentru comunicarea on-line. Am suspendat momentan și toate acțiunile la sediul de campanie”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Ciucu a precizat că persoana confirmată cu COVID nu a participat la acţiuni de stradă, ci face parte din echipa de comunicare online.

Sursa foto: facebook