Ciprian Ciucu demască o deturnare de fonduri din Primăria Capitalei! Ce spune Primăria

Consilierul general PNL și liderul PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, demască o deturnare de fonduri din Primăria Capitalei.

Update: Primăria Capitalei a avut o primă reacție după ce consilierul general PNL Ciprian Ciucu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la un spot publicitar al PMB. ”In legatura cu asa-zisele dezvaluiri ale unui consilier general PNL, care face referire la un “spot publicitar” al Primariei Municipiului Bucuresti, pentru corecta informare a opiniei publice, Primaria Capitalei face urmatoarele

PRECIZARI

Clipul la care se face referire nu este un clip de promovare, ci un clip de CONSTIENTIZARE a opiniei publice, care este difuzat de mai multe posturi TV. Acest material video, realizat de Primaria Capitalei prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), Compania Municipală Consolidări București si Compania Municipală Publicitate și Afișaj, face parte din campania de informare BUCUREȘTI TRAINIC, care include mai multe actiuni menite sa accelereze procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic din Bucuresti si care urmareste constientizarea si informarea cetatenilor cu privire la necesitatea de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

In cadrul campaniei sunt prezentate atat stadiul programului de consolidari, cat si avantajele acestui program, obligațiile legale pe care le au proprietarii, dar și facilitățile oferite de PMB (reducerea costurilor, relocarea proprietarilor in locuinte de necesitate etc).

Mai mult decat atat, la finalul clipului este prezentat atat un site cat si un numar de call center, unde bucurestenii pot afla toate informatiile de care au nevoie pentru consolidarea imobilului in care locuiesc (documentatii, avantaje, costuri, legislatie etc.) – un argument in plus ca nu este vorba despre un clip de promovare a actualei administratii ci o actiune clara de informare si constientizare a populatiei.

Știre inițială

”PMB are spot publicitar la Antena 3. Și madam se laudă cu “realizarile”.  Adica Firea plateste din bani publici realizarea unui clip publicitar in care se lauda exagerat cu ce a facut… si apoi mai plateste încă o data difuzarea lui la Antena 3 ca spot publicitar?

Așa ceva este ILEGAL! Este deturnare de fonduri! Este campanie electorală pe bani publici.  Vom sesiza Curtea de Conturi!”, scrie Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook