Ciprian Ciucu despre promisiunile mincinoase făcute de Gabriel Mutu și garantate de Gabriela Firea! Video

Ciprian Ciucu, președintele PNL Sector 6, a trecut în revistă mulțimea de promisiuni mincinoase făcute de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, în campania electorală de acum patru ani.

Promisiuni garantate de primarul general Gabriela Firea și care, așa cum era de așteptat, nu s-au materializat pe parcursul unui mandat în care Gabriel Mutu a dispărut din peisaj lăsându-i pe cetățenii din Sectorul 6 cu ochii în soare. Sau să vorbească cu mutu …….

Prin intermediul unei postări video pe Facebook, Ciprian Ciucu a enumerat toate promisiunile neonorate ale primarului Gabriel Mutu, edilul de la Sectorul 6 de care s-a lepădat, între timp, până și Gabriela Firea.

Dar să vedem în continuare cum a reușit Gabriel Mutu să păcălească electoratul acum patru ani:

Fluidizarea traficului prin semaforizare inteligentă, construirea de pasaje pietonale, subterane, reproiectarea circulației mijloacelor de transport în comun! Evident că nu s-a întâmplat nimic în acest sens……

Amenajarea de parcări la intrările din Capitală și încurajarea non-rezidenților să folosească mijloacele de transport în comun….o altă promisiune deșartă marca Mutu.

Linii speciale RATB care să circule mai des….O glumă amuzantă bineînțeles….

Finalizarea lucrărilor din Prelungirea Ghencea și construirea pasajului Domnești…O altă minciună gogonată la auzul căruia te umflă mai degrabă plânsul decât râsul…..

Amenajarea pe spațiul fostelor sere militare a unui parc, a unei creșe, a unei grădinițe și a unor locuițe noi pentru tineret…..Peste tineretul la care se referea Gabriel Mutu au mai trecut patru ani și cam atât…..

Finalizarea legăturii dintre Pasajul Ciurel cu autostrada A 1…..Fără comentarii

Amenajarea zonei de promenadă a insulei de pe Lacul Morii astfel încât bucureștenii să aibă o zonă de agrement modernă, încurajând astfel sportul și mișcarea în aer liber…..Unde este zona respectivă pentru că noi nu am văzut-o încă?!?

În loc de încheiere am adăuga noi, domnul primar Gabriel Mutu chiar crede că dacă a pus niște coșuri de gunoi și câteva bănci, care au apărut de câteva săptămâni, electoratul din Sectorul 6 va mai fi încă o dată păcălit la votul de peste câteva luni?