Ciprian Ciucu: Gabriel Mutu a trimis pensionari de la PSD Sector 6 special pentru a bruia evenimentul organizat de PNL

Ciprian Ciucu susține că primarul Gabriel Mutu de la Sectorul 6 este cel care a trimis mai mulți pensionari cu misiunea precisă de a bruia evenimentul organizat de PNL, duminică, și în cadrul căruia Violeta Alexandru, liderul PNL București, a prezentat raportul “Cartea Neagră a guvernării locale 2016 – 2020 Mutu/PSD”.

“Ne așteptăm la un astfel de bruiaj, pentru că am știut de acum o jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulți pensionari de la organizația PSD Sector 6 special pentru a bruia acest eveniment. Este tipic lui Gabriel Mutu. Ideea principală este că PNL în Sectorul 6 să nu își ducă mai departe mesajul și pur și simplu să fie bruiat cu astfel de evenimente care să capteze știrile de diseară în loc să capteze ce are de spus practic candidatul PNL la Sectorul 6”, a arătat Ciucu.

Un pensionar a venit în fața pupitrului la care se afla Violeta Alexandru și a început să-și strige nemulțumirile, solicitând majorarea pensiilor și acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii și-a întrerupt conferința de presă, mergând să discute cu persoana nemulțumită. “Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor. Nu așa se face politică în România. PSD folosește oamenii pentru a arată, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administrație în România, trimițând pensionari amărâți să se exprime la o conferință de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”, a spus Violeta Alexandru.

Ciprian Ciucu este candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6 la alegerile locale din acest an care se vor organiza la data de 27 septembrie.

Sursă foto: facebook