CIPRIAN MARICA a semnat un contract pe doi ani cu turcii de la KONYASPOR

Internationalul roman CIPRIAN MARICA a refuzat in ultimul moment oferta de la STEAUA si a ales campionatul Turciei, acolo unde va juca pentru urmatoarele doua sezoane in tricoul celor de la KONYASPOR.

CIPRIAN MARICA a semnat sambata seara un contract valabil pe doi ani cu gruparea turca KONYASPOR, urmand sa incaseze 3,5 milioane de euro in 2 ani. “Ne-am inteles cu Marica pentru a semna pe o perioada de doi ani. Transferul este realizat”, a spus Selcuk Aksoy, presedintele clubului Konyaspor.

Citeste si: CIPRIAN MARICA vrea SALARIU de 2.000.000 de euro pe sezon 

In aceasta vara, KONYASPOR L-a transferat si pe Gabriel Torje. Gruparea din Konya a terminat pe locul 11 in ultimul sezon din Turcia.

Citeste si: CIPRIAN MARICA se lanseaza in AFACERI! Afla despre ce este vorba 

CIPRIAN MARICA, care a ajuns in Turcia cu un avion privat pus la dispozitie de baskanii gruparii KONYASPOR, a evoluat in cariera pentru Dinamo, Sahtior, Stuttgart, Schalke 04 si Getafe.

MARICA a oferit jurnalistilor turci prima declaratie ca jucator al formatiei Konyaspor: ”Am venit aici sa calific echipa in cupele europene. Inima m-a indrumat sa vin aici, am ales cu sufletul”.