Ciprian Marica dezvaluie un complot unguresc care va avea rezultat suspendarea Arenei Nationale!

Ciprian Marica, internationalul roman, a declarat ca exista posibilitatea ca fanii maghiari sa vina la amicalul Romania – Slovacia pentru a provoca incidente in urma carora National Arena sa fie suspendat inaintea „dublei” decisive cu Turcia si Ungaria din preliminariile pentru Cupa Mondiala de anul viitor.

“Am inteles ca niste suporteri maghiari vor sa faca atmosfera negativa la urmatorul nostru meci, cu Slovacia, ca sa avem si noi terenul suspendat contra Ungariei, in septembrie. Ar fi un dezastru daca s-ar intampla asa ceva! Am fi fraierii fraierilor daca s-ar intampla asta! Sper sa fie luate toate masurile de securitate si sa putem avea fanii alaturi de noi!

Vrem sa fie cu noi, sa fim impreuna, 12 jucatori. Simtim cand sunt cu noi, nu se compara un meci cu suporterii langa tine cu unul fara ei. Asta e singura mea teama pentru meciul cu Ungaria!”, a declarat Ciprian Marica pentru postul de televiziune Dolce Sport.

Amicalul dintre Romania si Slovacia se va disputa in data de 14 august, cu incepere de la ora 21:00, pe Arena Nationala din Capitala.

Sursa foto: prosport.ro