Ciprian Marica face bascalie pe seama proiectului de la Dinamo: E bun pentru Viitorul!

Ciprian Marica, internationalul roman de la formatia spaniola Getafe, a glumit pe seama proiectului implementat de finantatorul Negoita la Dinamo Bucuresti si a analizat si sansele la titlul de campioana ale celor trei candidate, Steaua, Astra si Petrolul.

Fostul atacant dinamovist a facut bascalie pe marginea proiectului gandit de oficialii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Marica declarand ca ideile gandite de Negoita si Anghelache ar fi numai bune de implementat la …..Viitorul Constanta.

“Referitor la Dinamo Bucuresti… Este un club mult prea mare pentru un proiect asa de mic! Poate acest proiect se pliaza pe o formatie ca Viitorul Constanta, dar in nici un caz nu i se potriveste lui Dinamo!“, a declarat Ciprian Marica pentru un post de televiziune.

Citeste si: Marica a inscris pentru Getafe in remiza 2-2 cu Sociedad 

Ciprian Marica a facut si o scurta analiza a sanselor pe care le au Steaua Bucuresti, Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti in lupta pentru titlul de campioana in Liga I.

“Sunt departe, dar urmaresc si pot sa spun ce vad din afara!  Mi se pare ca Petrolul Ploiesti a pierdut multi jucatori de valoare. Da, e adevarat ca au venit alti doi fotbalisti valorosi, sper ca acest schimb sa fie cu folos. Insa, Steaua Bucuresti cred ca este o echipa mai omogena, chiar daca a plecat Bourceanu. Steaua are prima sansa, dar nu exclud o surpriza facuta de Petrolul. Cred ca Astra nu are nici o sansa! Cu parere de rau, dar nu o putem compara pe Astra cu Steaua sau Petrolul!”, a spus Marica.

Sursa foto: marca.com