Ciprian Marica, laudat in presa din Spania

Ciprian Marica, internationalul roman de la Getafe, a fost laudat de jurnalistii spanioli dupa evolutia sa excelenta din partida castigata de micuta grupare din suburbiile Madridului pe terenul nou promovatei Villarreal. Marica a reusit sa inscrie un gol si sa provoace eliminarea unui adversar, evolutia sa in cel de-al doilea meci jucat in tricoul lui Getafe entuziasmandu-i pe ziaristii iberici.

Ciprian Marica a inscris primul sau gol pentru Getafe, reusind sa deschida scorul pe stadionul “El Madrigal” din Villarreal, in final echipa la care activeaza internationalul roman castigand cu scorul de 2-0. Totodata, aceasta a fost prima infrangere suferita de “Submarinul Galben”, pe teren propriu, de la revenirea in Primera Division.

“Ciprian e mai mult decat un nume. La prima sansa reala primita la Getafe, romanul a fost omul cheie in prima infrangere pe teren propriu suferita de Villareal”, a titrat Marca dupa primul gol al romanului, jurnalistii iberici aratandu-se impresionati de faptul ca atacantul nationalei pare extrem de decis sa-si ‘spele pacatele’ de la Schalke.

“Asenjo face cadouri, Ciprian il pedepseste”, scrie si AS, care remarca ‘foamea de gol’ a lui Marica, dar si modul in care a reusit sa profite de greseala portarului.

Sursa foto: sptfm.ro