CIPRIAN MARICA le-a facut o prima promisiune suporterilor de la KONYASPOR

Internationalul roman CIPRIAN MARICA a acordat primul interviu de cand a fost legitimat in Turcia, la noua sa echipa KONYASPOR. Atacantul  nu a jucat nici in al doilea amical al verii pentru turci, castigat de acestia cu 4-0 in fata olandezilor de la ADO Den Haag.

CIPRIAN MARICA spune intr-un interviu pentru site-ul oficial al gruparii turce ca a luat decizia corecta cand a semnat cu KONYASPOR.
“Pentru mine e un nou inceput. Colegii m-au adoptat rapid. Nu am vazut la alte echipe aceasta unitate. M-a surprins, dar imi place. Sper ca lucrurile pozitive sa lucreze in favoarea noastra. Am luat decizia corecta”, a declarat increzator MARICA.

CITESTE SI: CIPRIAN MARICA a semnat un contract pe doi ani cu turcii de la KONYASPOR 

CIPRIAN MARICA spera sa ajunga cu KONYASPOR in cupele europene: “Pentru mine conteaza intai interesul echipei. Am semnat un contract pe doi ani si vreau sa particip cu KONYASPOR in cupele europene. Vom face orice pentru asta. Cand vom realiza asta, pot spune ca am avut un sezon bun. Desigur, pentru un atacant e important sa inscrie, dar succesul echipei este pe primul plan”, a conchis internationalul roman.

CITESTE SI: CIPRIAN MARICA vrea SALARIU de 2.000.000 de euro pe sezon 

Sursa foto: sport.ro