CIPRIAN MARICA le ofera lui KLAUS IOHANNIS si SIMONEI HALEP cate un TRICOU al nationalei, de 1 DECEMBRIE. FOTO in articol

Atacantul CIPRIAN MARICA a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca le ofera de Ziua Nationala a Romaniei jucatoarei de tenis SIMONA HALEP si presedintelui ales KLAUS IOHANNIS cate un TRICOU al primei reprezentative personalizat.

El a ales numarul 9 pentru tricoul SIMONEI HALEP, pe care o considera cel mai bun atacant al Romaniei in “meciul cu imaginea proasta” din strainatate. “Dragi prieteni! Va urez la multi ani fericiti de ziua nationala a Romaniei! Si pentru ca este aniversare, fac si doua cadouri – tricoul sacru al echipei nationale – pentru doua persoane care inseamna enorm pentru toti romanii. Domnisoarei Simona Halep i-am ales numarul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al Romaniei in meciul cu imaginea proasta care ni se face in strainatate. A dus numele Romaniei in toate zarile, mai mult decat orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, a scris atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep

Tricoul lui KLAUS IOHANNIS a fost inscriptionat cu numarul 1, pentru ca presedintele ales sa fie “numarul 1 in lupta impotriva coruptiei”. “Un tricou cu numarul 1 il voi oferi omului numarul 1 in stat, presedintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitati, domnule presedinte, cate sperante si-au facut romanii in privinta dumneavoastra. Sa fiti numarul 1 in lupta impotriva coruptiei, in lupta cu nedreptatile, in lupta pentru drepturile tuturor romanilor! Inca o data «La multi ani!» Hai Romania!”, a explicat CIPRIAN MARICA.

Citeste si: IOHANNIS: ZIUA NATIONALA, cel mai bun prilej de a vedea marile noastre RESTANTE

Sursa foto: facebook.com