CIPRIAN MARICA s-a ACCIDENTAT si a plecat de urgenta la o clinica din GERMANIA

Ciprian Marica, internationalul roman de la gruparea turca Konyaspor, a suferit o accidentare la genunchiul piciorului drept si a fost trimis la o clinica din Germania.

Ciprian Marica trebuia sa debuteze sambata in tricoul noii sale echipe insa, atacantul este nevoit sa faca un control medical amanuntit in urma caruia se va stabili gravitatea accidentarii.

CITESTE SI: GRECIA – ROMANIA, scor 0-1. Marica inscrie din penalty. VIDEO 

“Din păcate, am o veste proasta pentru voi, toti cei care ma sustineti mereu. Mi am dorit enorm sa debutez in fata fanilor pe noul stadion, Doamne, cat am asteptat acest moment! Soarta mi a fost potrivnica, insa… In loc sa fiu pe teren, sa aduc bucurie in inimile fanilor, am ajuns în Germania la Herne. Am venit de urgenta pt ca la antrenamentul de miercuri am suferit o lovitura la genunchiul drept si echipa medicala a decis sa fac aici investigatii mai amanuntite”

CITESTE SI: CIPRIAN MARICA le-a facut o prima promisiune suporterilor de la KONYASPOR

“Am trecut sa le urez bafta si fostilor mei colegi de la FC Schalke 04 care erau in cantonament pt partida din aceasta seara cu Gladbach”, a scris Marica pe contul oficial de Facebook.

Ciprian Marica, marcatorul unicului gol in victoria cu Grecia, a primit un cartonas rosu in partida de la Atena este suspendat pentru urmatorul meci al nationalei, cel cu Ungaria de pe 11 octombrie.

Sursa foto: site oficial Konyaspor