CIPRIAN MARICA s-a RETRAS din FOTBAL la numai 31 de ani

CIPRIAN MARICA, internationalul roman care si-a inceput cariera la Dinamo si a terminat-o la Steaua, a anuntat, luni dimineata pe pagina sa de Facebook, ca isi agata ghetele in cui la numai 31 de ani. CIPRIAN MARICA spune ca problemele medicale sunt cele care il impiedica sa mai evolueze la nivel inalt.

“Am fost mereu deschis fata de voi, dar nu mi-e usor sa anunt asta: starea mea fizica nu imi mai permite sa fac lucrurile la acelasi nivel asa cum meritati voi. Asa ca pun punct aici carierei mele de fotbalist. Voi ramane cel mai mare fan al Romaniei, al echipelor la care am jucat, voi fi mereu unul dintre voi. Vreau sa le multumesc pentru tot antrenorilor, coechipierilor, managerilor care au contribuit la formarea mea ca sportiv”, se arata in mesajul de retragere al lui CIPRIAN MARICA.

CIPRIAN MARICA mai spune ca nu se gandeste sa revina in fotbal, intr-o alta postura, prea curand, el dorind sa se ocupe acum de familie si de fundatia sa. “In viitorul apropiat, mi-am propus sa ma dedic mai mult familiei si Fundatiei CIPRIAN MARICA. Am fost prea mult timp departe de cei dragi. Am de recuperat. Ai mei m-au asteptat cuminti si rabdatori sa ma intorc acasa. Pana aici, voi m-ati ajutat sa inving singuratatea, instrainarea! Ati fost cea de-a doua mea casa, a doua mea familie. Si ai mei au inteles asta”, a mai scris CIPRIAN MARICA.

Sursa foto: sport