CIPRIAN MARICA spune ca a inceput deja RECUPERAREA dupa OPERATIA suferita in Germania

Atacantul CIPRIAN MARICA a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care le transmite suporterilor echipei nationale ca a inceput deja RECUPERAREA dupa OPERATIA la genunchi suferita, miercuri, in Germania si le promite ca va reveni pe teren mai puternic.

“Dragi prieteni, am inceput deja RECUPERAREA dupa operatia suferita, ieri dupa-amiaza, in Germania. Ma simt bine si asa cum vedeti pe fond verde sunt sub marcajul strict al unei asistente frumoase si… vesele pe care am adus-o in bagaj… De aici, dintre aparate, va promit ca voi reveni mai puternic si mai motivat pe terenul de joc”, a scris Marica, postand si o fotografie in care este imbracat cu un tricou imprimat cu profilul unei tinere blonde.

Citeste si: Marica nu va evolua in meciul Romania – Irlanda de Nord, urmand a fi supus unei interventii chirurgicale

Atacantul ii invita pe fanii sai sa comenteze alaturi de el meciurile formatiei Konyaspor, ale Simonei Halep, dar si instalarea noului selectioner al Romaniei. “Printre sutele de ore de exercitii imi voi face timp pentru a urmari cu atentie si vom comenta impreuna aici meciurile colegilor mei de la Konyaspor (Go Eagles!) si ale Simonei Halep (Hai Simona!), carora le voi tine pumnii foarte strans, dar si instalarea unei noi echipe tehnice pe banca echipei nationale”, a mai scris Marica.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: CIPRIAN MARICA a devenit indisponibil si pentru meciul cu FINLANDA

Convocat pentru dubla echipei nationale cu Ungaria si Finlanda, insa eligibil doar pentru intalnirea cu formatia scandinava din cauza eliminarii din partida cu Grecia, atacantul CIPRIAN MARICA a parasit la 9 octombrie cantonamentul de la Mogosoaia din cauza unei accidentari la genunchi.

Sursa foto: facebook.com