Ciprian Mihai Rogojan, alias Cici de la Sistem, printre cei care s-au inscris in Miscarea Populara

Ciprian Mihai Rogojan, cunoscut cu numele de Cici de la Sistem, se numara printre democrat-liberalii care au trecut in barca Partidului Miscarea Populara (PMP). Potrivit unor surse politice, un numar de 16 parlamentari ai PDL au de gand sa se inscrie in PMP, iar randurile vor fi ingrosate si de consilierii prezidentiali proaspat demisionari.

Unul dintre cei mai cunoscuti percutionisti, Ciprian Mihai Rogojan a intrat in PDL dupa ce a simtit ca in trupa Sistem se plafoneaza, conform propriei declaratii. Asa a ajuns in Senat.

A fost votat pentru prima data in anul 2005, cand a castigat, impreuna cu trupa Sistem si Luminia Anghel, concursul Eurovision Romania. In 2012 a primit din nou voturile romanilor, de data asta pe buletinele de vot din Colegiul 1 Senat Baia Mare. Cici de la Sistem a devenit astfel, la 35 de ani, senatorul Ciprian Mihai Rogojan.

Citeste si: 16 parlamentari ai PDL ingroasa randurile la Miscarea Populara

Ciprian Mihai Rogojan s-a nascut la 23 septembrie 1977, la Baia Mare. – A absolvit Academia de Muzica „Gh. Dima“ din Cluj-Napoca, sectia percutie, a fost, timp de 12 ani, percutionist in trupa Sistem si, in paralel, a predat vreme de 4 ani percutia la Liceul de Arta din Baia Mare.

Rogojan este casatorit din 2012 cu Ioana Ariton, fiica lui Ion Ariton, fost ministru al Economiei in Guvernul Boc. La nunta lor a participat si Traian Basescu. A fost membru PDL din 2012.

Un numar de 16 parlamentari ai PDL vor trece la Partidul Miscarea Populara (PMP), zece dintre ei urmand a pleca chiar vineri, potrivit unor surse politice. Acestia, impreuna cu o parte din consilierii prezidentiali care au demisionat recent, vor participa Colegiul National al Miscarii Populare care se va desfasura la Sighisoara.

Printre parlamentarii care se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara se numara Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin. Acestia se inscriu in PMP la putin timp dupa ce si Elena Udrea a demisionat din PDL si a intrat in randurile PMP. Si europarlamentarul Cristian Preda si-a anuntat inscrierea in Miscarea Populara. 

Foto: Adevarul