CIPRIAN TATARUSANU a semnat cu FIORENTINA! IMAGINI de la vizita medicala. VIDEO

UPDATE: FOSTUL PORTAR AL STELEI a trecut cu brio de VIZITA MEDICALA si a semnat un contract  cu gruparea din Firenze VALABIL pentru URMATOARELE 5 SEZOANE!

Iata, IMAGINI de dupa TESTELE MEDICALE la care a fost supus, astazi, CIPRIAN TATARUSANU.

 

CIPRIAN TATARUSANU, portarul echipei STEAUA BUCURESTI si al nationalei ROMANIEI, va semna, luni, un CONTRACT valabil pe cinci sezoane cu gruparea italiana FIORENTINA.

Potrivit reprezentantilor  mass media de specialitate din Italia si Romania, chiar in aceste momente CIPRIAN TATARUSANU efectueaza VIZITA MEDICALA la o clinica din Florenta.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui CIPRIAN TATARUSANU. FOTO 

CIPRIAN TATARUSANU  a ajuns la VIZITA MEDICALA destul de usor in conditiile in care in week-end-ul recent incheiat el a participat la nunta fostului sau coechipier de STEAUA BUCURESTI, VLAD CHIRICHES, care a avut loc la un castel din Italia.

CIPRIAN TATARUSANU, in varsta de 28 de ani, a jucat 5 sezoane la STEAUA BUCURESTI. In Liga 1 are 179 de aparitii, dintre care 131 pentru Steaua. TATARUSANU  are in palmares doua titluri de campion, o cupa si o supercupa a Romaniei, toate obtinute in perioada petrecuta la echipa din Ghencea.

Citeste si: GIGI BECALI i-a oferit lui CIPRIAN TATARUSANU un salariu URIAS pentru a ramane la STEAUA 

Sursa foto: sport.ro

Sursa video: youtube.com