Ciprian Tatarusanu vrea sa plece cu orice pret de la Steaua. Portarul apeleaza la trucuri murdare

Ciprian Tatarusanu este hotarat sa plece de la Steaua Bucuresti in aceasta iarna. Si pentru a demonstra acest lucru, goalkeeper-ul echipei nationale si al echipei campioane apeleaza la tot felul de tertipuri.

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, Tatarusanu le-a transmis oficialilor din Ghencea ca nu poate juca in amicalul disputat de ros-albastri cu Werder Bremen din cauza unor dureri de spate, desi se pare ca nu avea nimic.

Ciprian Tatarusanu a acuzat dureri de spate inaintea amicalului cu Werder Bremen si a cerut sa nu fie folosit contra nemtilor, anunta sursa citata. Chiar daca niciunul dintre testele medicale pe care le-a facut nu a aratat ca ar avea probleme in acea zona a corpului, Tatarusanu i-a transmis atat lui Reghe, cat si medicului Paligora ca nu poate sa joace.

Oficialii gruparii din Ghencea se tem ca portarul titular al Stelei incearca sa aplice o strategie care sa-i forteze transferul in Serie A chiar din aceasta iarna. Titularul nationalei are o propunere de la Fiorentina si se gandeste sa plece inca de acum, nu sa mai astepte pana la finalul lui iunie. E aceeasi metoda pe care stelistii cred ca a aplicat-o si Chiriches in momentul negocierilor cu Tottenham, cand a refuzat sa intre in partida cu Legia, din preliminariile Ligii, acuzand dureri suspecte.

Sursa foto: gsp.ro