Cipru. Românca și fiica ei, ucise de un criminal în serie, au fost identificate

Două românce, o femeie și fiica ei, se numără printre victimele primului criminal în serie din Cipru, anunță BBC. Bărbatul, un militar în vârstă de 35 de ani, a mărturisit șapte crime, iar trei dintre cadavre au fost deja găsite. Potrivit presei, ucigașul ar mai fi făcut și alte mărturisiri.

Update: Românca și fiica ei, ucise în Cipru, au fost identificate. Potrivit buzau.net, este vorba despre o femeie de 36 de ani, care a dispărut alături de fiica sa în 2016.

Livia Florentina Bunea, din Buzău, de 36 de ani, precum și fiica ei, Elena Natalia, de 8 ani au fost declarate dispărute din casa lor, Ayios Pavlos, Cipru, la 30 septembrie 2016.

Lista persoanelor omorâte de criminalul în serie :

  1. Marry Rose Tiburcio din Filipine. Corpul ei a fost găsit abandonat într-un puț de lângă o mină abandonată. Ea a fost identificată după testul ADN.
  2. Fiica ei Sierra, de șase ani, care a fost dată dispărută împreună cu mama în Mai 2018
  3. Αrian Palanas Lozano din Filipine. Ea a fost dată dispărută în Iunie 2018
  4. Maricar Vandez din Filipine.  Ea a fost dată dispărută din Decembrie 2017
  5. O femeie necunoscută, de origine indiană sau nepaleză
  6. Livia Florentina Bunea din România. Suspectul a recunoscut că a ucis o femeie din România. Se crede că victima este Livia Florentina Bunea din România care a fost declarată dispărută în septembrie 2016. Corpul ei încă nu a fost găsit.
  7. Elena Natalia Bunea, fiica Liviei care a dispărut în septembrie 2016. 

Știre inițială

Ancheta este în desfășurare, iar poliția caută toate victimele. Printre ele, o româncă și fiica ei în vârstă de opt ani. Cadavrele celor trei femei găsite arată că acestea erau toate de origine filipineză. Criminalul și-ar fi găsit o parte dintre victime pe site-urile de matrimoniale. Poliția din Cipru a apelat la experți criminaliști din Marea Britanie pentru a ajuta ancheta.

Sursa foto: Antena 3