CIRC la audierile ministrilor din Parlament. Expresii de tot HAZUL, la limita inferioara a gramaticii

Darius Valcov

Momente pline de haz si de agramatisme la audierea viitorului ministru al Finantelor, Darius Valcov. Cei prezenti in sala s-au delectat cu momente pline de haz, dupa ce pe de o parte fostul ministru de finante Gheorghe Ialomitianu il intrerupea pe Darius Valcov in aproape fiecare minut, iar pe de alta parte membrii PSD aduceau laude politicilor fiscale de stanga, punand intrebari de forma, uneori iesite din orice curs de anul intai al ASE, scrie hotnews.ro.

Gheorghe Stefan, care a condus audierile, i-a spus lui Ialomitianu ca daca mai intrerupe candidatul, poate infiinta functia de chestor doar pentru a-l scoate din sala pe fostul ministru de Finante. In replica, Ialomitianu i-a raspuns: Sa va dea pe dumneavoastra afara! In vacarmul din sala, atat Valcov cat si secretarul de stat Dan Manolescu (prezent si el la audieri), au capatat un tremur nervos al picioarelor.

Citeste si: Ce pozitie va ocupa Ioana Petrescu in noul Guvern, dupa ce a fost scoasa de la Ministerul Finantelor

O alta interventie la limita inferioara a gramaticii a avut-o deputatul Popeanga:

Dep Popeanga: D-le ministru, doua intrebari punctuale CARE AS VREA SA MA LAMURESC EU. Eu v-as sfatui, CA CUNOSCAND domeniul, sa faceti amandoua in aceeasi masura”.

Aici este marea problema pe care multi vorbesc si putini o inteleg, a mai precizat Popeanga, adaugand  dupa cateva secunde ca marii contribuabili ii flituia pe cei de la Fisc.

Citeste si: MIHAI TUDOSE, MINISTRUL PROPUS LA ECONOMIE, SUSTINE PROIECTUL ROSIA MONTANA 

Asculta aici spicuiri de la audieri.