Circul continua la Craiova: Mititelu acuza rivala locala ca a incercat sa-i fure jucatorii

Circul facut de reprezentantii celor doua echipe de fotbal din Craiova pare fara sfarsit. Ultimul scandal izbucnit in Cetatea Banilor are la baza acuzatia lui Adrian Mititelu, finantatorul FC Universitatea Craiova, la adresa lui Silvian Cristescu, team managerul CS Universitatea Craiova, informeaza Fanatik.

Mititelu isi acuza fostul angajat de faptul ca a incercat sa-i „fure” cativa jucatori de la echipaSilvian Cristescu (foto dreapta) recunoaste aceasta tentativa de “furt” de jucatori, admitand ca discutat cu portarul Andrei Preda (foto stanga), dar si cu alti fotbalisti ai Stiintei.

“Vreau sa va spun ca astfel de discutii nu le-am avut doar cu Gogoasa (nn Andrei Preda), da ati auzit bine. Am discutat cu mai multi fotbalisti de la FC U aceste probleme. Nu vreau sa va dau numele lor, deoarece ii bag in gura cretinului de Mititelu. Le-am spus sa fie atenti cu cine lucreaza, ca viata de fotbalist este scurta, iar Mititelu nu le va da niciun ban. Oamenilor, va rog sa intelegeti, ma refer la cetatenii din Craiova, noi daca nu faceam echipa nenorocitul de Mititelu lasa din nou tot orasul nostru fara fotbal.

Eu l-am intrebat ce salariu are la FC U. Mi l-a spus si l-am intrebat din nou daca ii convine sa fie platit cu banii astia, pe care oricum nu o sa-i vada. L-am intrebat daca ii convine sa stea la un cub care are un astfel de patron mincinos si procesoman”, a declarat Cristescu pentru Fanatik.

“Care este pana la urma problema ca i-am propus lui Gogoasa sa treaca la noi? Si daca am facut acest lucru cu ce am gresit?”, a conchis, cu nonsalanta, Cristescu.

Regulamentele internationale interzic clar oficialilor discutiile cu jucatorii aflati sub contract. Adrian Mititelu a anuntat ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si Federatia Romana de Fotbal (FRF).

Sursa foto: editie.ro