CIRCULATIA FEROVIARA pe ruta BUCURESTI-CONSTANTA s-a RELUAT! O MAMA si 3 COPII au fost SPULBERATI DE TREN

Circulatia trenurilor pe ruta Bucuresti – Constanta este blocata de doua ore dupa ce patru oameni au murit dupa ce au fost loviti de un tren interregio care circula pe magistrala 800, intre Bucuresti si Constanta. Accidentul s-a produs intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti, informeaza News.ro. 

UPDATE 3: CFR anunta ca circulatia feroviara in zona s-a reluat la ora 11:49. CFR a trimis un alt mecanic pentru a continua cursa, insa mecanicul trenului implicat in accident a insistat sa continue cursa, a declarat la Antena 3 Dragos Titea, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Un reprezentant al anchetatorilor a declarat, insa, ca mecanicul ar fi fost inlocuit, deoarece se afla in stare de soc.

UPDATE 2: Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Bucuresti, Georgian Dragan, cei trei copii au intre 2 si 12 ani, iar femeia, care ar putea fi mama lor, intre 25 si 30 de ani. Surse citate de News.ro sustin ca femeia s-ar fi aruncat in fata trenului cu copiii, iar potrivit Digi 24 anchetatorii sustin ca intre documentele femeii s-ar fi gasit si un bilet de adio. Trupul uneia dintre persoane este la o distanta considerabila de celealte trei, respectiv peste jumatate de kilometru.

UPDATE 1:”CFR Calatori informeaza ca azi, 17 august 2017, in jurul orei 09:20 trenul IR 1983 Bucuresti – Constanta a lovit in zona Pasarea un grup de 4 persoane. Procuratura este la fata locului pentru efectuarea cercetarilor.

Circulatia trenurilor in zona este afectata, inregistrandu-se intarzieri semnificative. De asemenea, in urma acestui incident tragic, trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu intarzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, intre care se gasesc si 40 minori, primesc de la personalul feroviar apa, fructe, covrigei.”

STIRE INITIALA

Se pare ca este vorba despre o mama care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii. Mecanicul nu avea nicio sansa sa opreasca la timp pentru ca trenul Interregio circula cu aproximativ 160 km/ora, potrivit CFR. Circulatia este blocata pe ruta Bucuresti-Constanta din jurul orei 09:20.

Sursa foto: realitatea