Circulatia pe linia lui 41, intrerupta dupa ce un TRAMVAI s-a RUPT in doua. UPDATE

Circulatia TRAMVAIULUI 41 a fost intrerupta vineri dimineata, in jurul orei 8.30, in zona manastirii Casin-Piata Presei, dupa ce un TRAMVAI s-a rupt in doua si a deraiat, blocand ambele linii.

UPDATE 9.50: Oficialii RATB au declarat ca tramvaiul a deraiat in jurul orei 09.00, in apropierea capatului de linie de la terminalul Piata Presei Libere, in zona ultimului macaz inainte de schimbarea sensului de mers. 

In momentul deraierii, burduful care delimita doua dintre vagoanele tramvaiului s-a rupt, a precizat purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu. La fata locului sunt echipe de interventie care vor repune tramvaiul pe sine.

Toate tramvaiele care circula dinspre cartierul Ghencea spre Piata Presei Libere vor circula cu viteza redusa.

Pentru preluarea calatorilor pe sensul dinspre Piata Presei Libere spre cartierul Ghencea au fost introduse temporar autobuze ale liniei 641.

STIRE INITIALA:

La fata locului s-au deplasat utilaje speciale de interventie ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) care incearca, la aceasta ora, sa repuna TRAMVAIUL pe sine. Acesta s-a rupt pur si simplu in zona burdufului, iar spatele a deraiat pe cealalta sina.

Totul s-a petrecut chiar la capat, iar circulatia a fost intrerupta in zona, calatorii din celelalte TRAMVAIE fiind nevoiti sa se deplaseze pe jos.

Pe sensul Piata Presei-Ghencea nu s-au semnalat intreruperi. 

LINIA DE TRAMVAI 41 ESTE BLOCATA IN CAPATUL DE LA PIATA PRESEI LIBERE

Sursa foto: transport-in-comun.ro, realitatea.net