CIRCULATIA RUTIERA intre PREDEAL si POIANA BRASOV va fi INCHISA sambata

CIRCULATIA RUTIERA intre Predeal si Poiana Brasov va fi INCHISA, sambata, intre orele 10.00 si 17.00, pentru desfasurarea celei de-a cincea editii a “Maratonului DHL – Stafeta Carpatilor”.

Astfel, intre orele 10.00 si 13.00 va fi INCHISA CIRCULATIA RUTIERA pe DN73A, intre Predeal (Unitatea Militara) si Rasnov, iar in intervalul orar 11.00-17.00 va fi interzis ACCESUL RUTIER pe DN1H, intre Rasnov si Poiana Brasov, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE pe DN 66, timp de doua saptamani 

Participantii la maraton se vor intalni incepand cu ora 07.45 in parcarea din fata Stanei Turistice Poiana Brasov. Sefii de echipe si participantii individuali sunt asteptati la Info Centrul organizat pe platoul Stanei Turistice din Poina Brasov, de unde pot ridica kit-ul de concurs – sistemul electronic de cronometrare, numarul de concurs, programul de imbarcare pentru fiecare tura de alergatori, confirmarea persoanei de contact din partea organizatorului care raspunde de fiecare echipa in parte.

Intre orele 08.15 – 08:30, pimele doua ture de alergatori din fiecare echipa si participantii individuali sunt imbarcati in autocare si transportati la linia de start, in Predeal, respectiv primul punct de schimb de pe traseu – la sapte kilometri fata de linia de start, iar la ora 10.00 va avea loc startul oficial al competitiei.

Citeste si: CIRCULATIE RUTIERA intrerupta sau ingreunata pe mai multe drumuri din tara din cauza vremii

Competitorii care vor lua startul in acelasi timp sunt alergatorii pentru cursele individuale de maraton si semimaraton si prima serie de alergatori ai echipelor de stafeta. Timpul maxim de parcurgere a distantelor este de o ora si 15 min/bucata pentru stafeta, sapte ore pentru maraton si trei ore pentru semimaraton.

Festivitatea oficiala de premiere va avea loc pe platoul din fata Stanei Turistice din Poiana Brasov la ora 17.30, potrivit sursei citate.