CIRCULATIE INGREUNATA pe DN 1, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti

CIRCULATIA rutiera este usor INGREUNATA la aceasta ora pe DN 1, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, in zona kilometrului 62, din cauza aglomeratiei rutiere care s-a creat in urma participarii multor persoane la un miting aviatic de pe aerodromul Strejnic, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, politistii competenti material si teritorial sunt prezenti la fata locului si iau masurile care se impun pentru asigurarea fluentei circulatiei de autovehicule si mentinerea unui climat de ordine si disciplina in trafic.

Citeste si: CIRCULATIE RUTIERA intrerupta sau ingreunata pe mai multe drumuri din tara din cauza vremii

Politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto participanti la evenimentul aviatic sa nu opreasca, sa nu stationeze ori, mai rau, sa nu parcheze autovehiculele neregulamentar, pe drumul national. Celorlalti conducatori auto, care ajung in zona respectiva, li se recomanda sa circule cu viteza redusa si atentie sporita, pentru evitarea oricarui pericol si sa respecte semnalele si indicatiile politistilor din trafic.

Citeste si: ACCIDENT SPECTACULOS pe DN1. Traficul rutier este deviat. UPDATE

Sursa foto: realitatea.net