CIRCULATIE RUTIERA fara restrictii majore in Bucuresti, pe durata VIZITEI lui JOE BIDEN

CIRCULATIA RUTIERA se va desfasura in conditii normale in zilele de 20-21 mai, cu ocazia VIZITEI la Bucuresti a vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, JOE BIDEN, a anuntat luni Inspectoratul General al Politiei Romane.             

Potrivit sursei citate, pe intreaga perioada a VIZITEI la Bucuresti a vicepresedintelui SUA nu vor fi dispuse restrictii majore de trafic.

Citeste si: MASURI DE SECURITATE pentru vizita lui JOE BIDEN la Bucuresti

Politia Rutiera va asigura masuri de fluidizare a traficului rutier si solicita conducatorilor de autovehicule sa respecte semnalele si indicatiile politistilor rutieri si sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele in trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun.

Citeste si: Duane Butcher: BIDEN vine in Romania si pentru continuarea COMBATERII CORUPTIEI

De asemenea, politistii rutieri le solicita soferilor sa nu opreasca si sa nu stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul, sa nu blocheze intersectiile si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate.

Autoritatile implicate au in vedere ca masurile de securitate instituite sa nu afecteze buna desfasurare a activitatilor cotidiene ale locuitorilor din Capitala. De asemenea, conteaza pe sprijinul cetatenilor si multumesc acestora pentru intelegerea acordata cu privire la acest eveniment important pentru Romania, mai spun sursele citate.

Sursa foto: gandul.info