CIRCULATIE RUTIERA INCHISA pe un drum national, din cauza unui BLOC MASIV DE PIATRA

Traficul rutier este restrictionat in sectorul Cozla al DN 57 din cauza unui BLOC MASIV DE PIATRA de cateva tone care s-a pravalit vineri de pe versantul muntos.

Directorul Sectiei de Drumuri Nationale Orsova, Ion Cunicel, a declarat ca la kilometrul 65+700 carosabilul este blocat pe sensul de mers dinspre Orsova catre Moldova Veche.

Citeste si: MAI: Autoritatile locale trebuie sa asigure spatii de cazare daca vor exista persoane blocate in trafic

”Aceasta situatie va trena cateva zile intrucat respectiva stanca trebuie sectionata pentru a putea sa o indepartam din zona afectata. Am plantat indicatoare corespunzatoare care informeaza participantii la trafic cu privire la partea carosabila blocata a acestei artere de circulatie din Clisura Dunarii”, a afirmat Cunicel, citat de Agerpres.

Citeste si: CNADNR va actiona preventiv imprastiind materiale antiderapante pe drumurile nationale si autostrazi

Potrivit sursei citate, circulatia rutiera se poate desfasura fara riscuri in perimetrul partial afectat, aceasta fiind posibila pe o jumatate de cale si printr-o portiune accesibila neasfaltata.

”Vineri la pranz la kilometrul 65+600 al DN 57 au mai avut loc caderi de stanci care au blocat ambele sensuri de mers, dar echipele noastre de interventie au reusit sa evacueze ebulmentul si sa deschida, astfel, traficul pe un sens”, a precizat Ion Cunicel.

Sursa foto: romaniatv.net