CITESTE si INVATA! 4 moduri CIUDATE prin care FEMEILE ajung la ORGASM

Femeile ajung uneori la orgasm si fara contact sexual sau in urma autosatisfacerii erotice, desi ar putea sa para bizar. Exista cel putin patru astfel de moduri in care reprezentantele sexului frumos experimenteaza placerea sexuala.

Durere si placere in timpul nasterii naturale

S-au inregistrat cazuri in care femeile aflate, de regula, la cea de-a doua sarcina, au resimtit in tipul nasterii naturale senzatii similare cu cele din timpul orgasmului. S-a facut si o cercetare in acest sens, la care au participat moase care au asistat peste 200.000 de nasteri, iar in 668 de cazuri femeile au prezentat senzatii asematoare cu cele induse de orgasm. Mai interesant a fost ca 9 dintre mame au avut orgasm si au catalogat ca atare ceea ce au simtit.

Explicatia gasita de oamenii de stiinta se refera la faptul ca procesul de expulzare a copilului stimuleaza si zone ale vaginului care in mod normal sunt stimulate in timpul orgasmului. Rezultatele studiului au aratat ca acest lucru se intampla chiar mai frecvent, dar nu s-a putut estima exact tinand cont ca studiul nu a fost facut cu participarea mamelor, noteaza publicatia Medical Daily.

Combinatia castigatoare

Orgasmul poate fi obtinut si in cazul anumitor exercitii de respiratii, combinate cu activarea unor scenarii erotice si contractarea muschilor pelvieni, totul insotit de gemete, dupa cum a descoperit Barbara Carrellas. Despre capacitatea acesteia de a atinge astfel orgasmul s-a realizat si un documentar difuzat in emisiunea Strange Sex, difuzata de canalul de televiziune american TLC. Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca acelasi proces functioneaza si in cazul barbatilor, dupa ce doi cercetatori de la Universitatea Rutgers au testat metoda, timp in care erau monitorizati pentru a li se inregistra reactiile.

Stimularea piciorului

Desi se intampla destul de rar, este cunoscut cazul unei femei de 55 de ani, care a avut sase orgasme pe zi, toate cu plecare din piciorul sau stang. Situatia a durat timp de un an si jumatate, pana cand a consultat mai multi medici si s-a descoperit ca terminatiile nervoase din piciorul stang erau diferite de cele din piciorul drept, si ca din acest motiv primea informatii senzoriale gresite.

Dupa efort, placere

Exista si o denumire pentru orgasmul care apare in timpul practicarii exercitiilor fizice, si anume coregasm (care face referire la o anumita coregrafie necesara atingerii orgasmului –n.r.). Un studiu de la Universitatea Indiana a relevat ca femeile care practicau sport, fie ca era vorba despre genuflexiuni, catarat pe franghie, inot, ridicat greutati sau chiar yoga puteau sa-si induca orgasmul in timpul acestui tip de efort care implica contractarea muschilor pelvieni, un flux sangvin mai crescut in zona vaginului, urmare a efortului intens, si o presiune pusa asupra clitorisului, urmare a anumitor pozitii. Dintre subiectii testati, 44% experimentasera orgasmul in acest fel de cel putin 11 ori sau mai mult, de-a lungul timpului.

Sursa text: adevarul