“CITIM IN IARBA”, un eveniment pentru toata familia in Parcul Herastrau

Iubitorii de carte sunt asteptati duminica in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare, ca sa citeasca in aer liber si sa faca schimb de carti, in cadrul evenimentului “CITIM IN IARBA”.

“CITIM IN IARBA” este un eveniment pentru toata familia si se adreseaza tuturor celor carora le place sa citesca si care iubesc natura. “Probabil cea mai buna metoda de a-i invata pe copii ca cititul e bun e propriul exemplu. Asa ca va invitam sa va dedicati ziua de 25 mai familiei si lecturii in aer liber. CITIM IN IARBA e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stam pe gazon si citim o carte buna cu familia alaturi”, spune Laura Ivancioiu, din partea agentiei Deci Se Poate, organizatorul evenimentului.

Citeste si: Bucurestenii sunt asteptati sa faca SCHIMB DE CARTI, duminica, in Parcul Herastrau

Toti cei prezenti la eveniment vor putea face schimb de carti. „Fie ca sunt carti care nu mai corespund varstei copiilor, fie ca pur si simplu vreti sa le dati – aduceti-le in Herastrau pe 25 mai si veti pleca acasa cu povesti noi” adauga Laura Ivancioiu.

Citeste si: Veniti de luati CARTI

In plus, pe parcursul intregii zile vor putea fi urmarite spectacole de teatru cu scenarii inspirate din povesti, va fi un atelier de desen, dar si actori care vor citi povesti celor mici.

Evenimentul va avea loc intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea la eveniment va fi libera.

Sursa foto: facebook.com