CIUDATENII SEXUALE IN FUNCTIE DE ZODIE. TU CE ZODIE ESTI?

Sexul e mai picant daca fiecare isi lasa libere dorintele si fanteziile. Hai sa vedem care sunt acestea la barbatii din diferite zodii.

Berbec: Il incanta ideea de a rupe patul cu tine. Eventual dulapul, masa de la bucatarie sau usa de la lift. Cu cat vei scoate strigate mai puternice, cu atat o sa fie mai fericit! Sa treaca direct la actiune, fara preludiu prealabil, i se pare iarasi extrem de incitant.

Taur: Pentru el e importanta calitatea, dar si cantitatea. Iar combinatia de mancare si sex este ceva la care viseaza dintotdeuna. Preludiul ideal in viziunea lui ar fi ceva gen “Noua saptamani si jumatate”, cu hranire reciproca.

Gemeni: Personalitatea lor multipla face ca oricand esti in pat cu un Geman, esti de fapt in pat cu mai multe persoane: Geamanul dulce si afectuos, Geamanul obraznic, usor pervers, cat si femeile la care se mai gandeste el in timpul acesta.

Rac
: I se pare ca sexul si-a tins punctul culminat daca la postludiu ajungeti la intimitati delicioase, gen: va povestiti prima aventura sexuala, rememorati traumele din copilarie sau plangeti impreuna intr-un soi de catarsis.

CITESTE SI: TIPS&TRICKS. CUM SA INCHEI INCENDIAR O PARTIDA DE SEX ORAL

Leu: In secret aspira la o adoratie totala din partea ta, ca si cum el ar fi un semi-zeu al patului, iar tu preoteasa unui cult dedicat acestuia. Adica – tu sa faci totul, si pe urma tot tu sa fii profund recunoscatoare.

Fecioara: E greu sa satisfaci fantasma unei Fecioare, fiindca asta ar presupune atingerea perfectiunii, intr-un fel sau in altul. Sa zicem… sa va iubiti intr-un spatiu perfect steril, unde se simte cel mai in largul lui. De exemplu la spitalul unde el e medic.

Balanta
: Sa te priveasca in oglinda in timp ce faceti dragoste, sa iti spuna pe nume care nu sunt ale tale, sa invite o a doua femeie, sa te imbrace in petale de trandafir sau sa te transforme in masa de suhi.. sau… sau…

Scorpion: In cazul acestei zodii, tot ce se intelege prin cidatenie sexuala, insa nu in sensul romantic al Balantei, ci in adevaratul sens al cuvantului. Dintre care bondingul, SM-ul sau folosirea de ustensile sexuale sunt pe lista.

Sagetator: Nu e greu sa aflii cidateniile sexuale ale Sagetatorului. Ti le va spune chiar el, cu franchete, de la prima intilnire. Il excita sa te vada facand fitness sau alt sport, asa ca asteapta-te la sex dupa fiecare partida de tenis, baschet sau altceva.

Capricorn: Ah… cat sex ar mai face cu tine daca ar avea timp! “Sun-o te rog pe secretara mea, sa stabiliti urmatoarea noastra intalnire” sau sex la birou in timp ce el urmareste cu un ochi indicele bursier fac parte din ciudateniile acestei zodii.

Varsator: Sa spui Varsator ciudat este un pleonasm. Foarte probabil asta se va reflecta si in stilul lui sexual. Poate sa ii placa sa faceti sex imbracati, in locuri sau momente neobisnuite. Iar daca filmuletul ajunge pe youtube, cu atat mai funny!

Pesti: Nu are ciudatenii preconcepute. N-o sa scoata camera video ca un Varsator sau vibratorul cu penetrare dubla ca un Scorpion. Nativului Pesti ii vin spontan, din preaplinul imaginatiei sale. Asteapta-te la orice. Inclusiv sa-ti spuna ca esti prima femeie din viata lui, in ciuda tuturor aparentelor.

Sursa : unica