CIUDATENII SEXUALE PE ZODII. TU CE ”PLACERI VINOVATE” AI?

Iti place amorul anal sau o ai vrea cadou o pereche de catuse? La ce sa te astepti, in functie de zodia lui.

Berbecul: Practica sexul “spontan”, indiferent unde. E atat de “inflamabil” incat poate sa sara peste preludiu. tine-ti lubrifiantul in poseta.

Taur: ii place asocierea dintre hrana si sex. N-ar fi rau sa tii langa pat ceva bun de mancare. S-ar putea sa repete cu tine scena cu frigiderul din “Noua saptamani si jumatate”.

Gemeni: Poate ca e greu sa accepti, dar el e… mai multi. Asa ca si in pat s-ar putea sa doreasca sa fie cu mai multe persoane simultan. Sau macar si-o imagineaza.

Rac: E un tip care prefera sanii maaaari si pozitia misionarului. Ciudateniile lui sexuale sunt legate, de obicei, de complexul oedipian.

CITESTE SI: FUNNY. ZODIILE si EXTRATERESTRII. TU CREZI in OMULETII VERZI?

Leu: Fara indoiala, exchibitionismul. E atat de incantat de propria persoana si de performantele lui sexuale incat ar face-o si in piata publica la ora de varf. Sau macar sa te scoata pe balcon…

Fecioara: E foarte frecvent la Fecioare complexul anal. Asa ca te poti astepta din partea lui sa fie mai incantat de aceasta decat de amorul obisnuit. Sau sa-ti ceara sa-i stimulezi prostata, punctul G al barbatilor.

Balanta: Foarte romantic, ar presara pe pat petale de trandafir numai ca sa se asigure ca ai orgasm inca de la preludiu. Singura lui problema e ca vrea sa ofere asta la cat mai multe femei…

Scorpion: Ciudatenii sexuale? El le-a incercat deja pe toate. Cel mai mult s-ar putea sa-i placa bondingul, ca sa isi asigure astfel controlul perfect asupra ta… si miscarilor pe care mai poti sa le faci.

Sagetator: Sex interrasial. il excita persoanele de alte nationalitati care gem in limbi pe care nu le cunoaste. ii plac de asemenea partidele de sex dinaintea, din timpul sau de dupa perioada in care faceti sport impreuna.

CITESTE SI: ZODII DISPUSE PENTRU AVENTURI DE O NOAPTE

Capricorn: Este expert in arta de a te urca in al noualea cer, dar mai mult teoretic. Practica necesita timp, ceea ce el nu prea are. Persoana cu care are fatasme este propria lui sefa sau… Elena Udrea.

Varsator: Asigura-te ca nu a ascuns vreo camera video pe undeva, ca sa nu te trezesti vedeta porno pe internet. O face in toate felurile ciudate posibil. Inofensiv, dar inovator!

Pesti: Amantul Pesti este gata sa-ti satisfaca orice fantezie. Cat despre el… vei avea ocazia sa-i spui chestii gen “De ce trebuie sa-l implicam si pe Buddha in treaba asta?!”

Sursa www.unica.ro