CJ Cluj va fi convocat pentru a alege un PRESEDINTE INTERIMAR

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj cu atributii de presedinte, Vakar Istvan, a anuntat ca saptamana viitoare va fi convocata o sedinta extraordinara a CJ pentru a numi un PRESEDINTE INTERIMAR al institutiei, dupa demisia din functie a lui HOREA UIOREANU, arestat pentru coruptie.

“In urma demisiei lui HOREA UIOREANU, am transmis Prefecturii Cluj documentul, iar saptamana viitoare vom convoca o sedinta extraordinara a CJ prin care se va numi ca si presedinte interimar unul dintre vicepresedintii in functie. Demisia este un act unilateral, unul personal, al lui HOREA UIOREANU, pe care nu il comentez”, a spus Vakar.

Citeste si: HOREA UIOREANU si-a dat DEMISIA din functia de presedinte al CJ Cluj

Intrebat daca va candida pentru functia de presedinte al CJ Cluj din partea UDMR la viitoarele alegeri partiale care vor fi organizate de Guvern, Vakar a afirmat ca daca Uniunea i-o va cere, va candida.

“Eu vreau sa fie organizate cat mai repede alegeri, pentru ca situatia de interimat da unele greutati. Ne descurcam, dar pentru decizii coerente, cu reparatii de drumuri, este nevoie de stabilitate”, a subliniat Vakar Istvan.

Citeste si: HORIA UIOREANU, INTERNAT la Spitalul penitenciar din Dej

Uioreanu si-ar fi pierdut mandatul la sase luni de la arestare, respectiv in 21 noiembrie.

Sursa foto: clujazi.ri