Cladire istorica din Arad, distrusa de un incendiu. Un pompier a fost ranit

O cladire istorica din orasul Arad a fost mistuita, marti dimineata, de flacarile unui incendiu, unul dintre popmpierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) din localitate fiind ranit usor dupa ce o grinda a cazut peste el, informeaza postul Realitatea Tv.

Pompierul a fost lovit de o grinda a cladirii care s-a desprins din acoperis, a primit ingrijiri medicale la fata locului, apoi a revenit in dispozitiv, potrivit declaratiilor facute pentru sursa citata de purtatorul de cuvant al ISU Arad.

Incendiul a fost foarte violent, iar cladirea a ars cu flacari care depaseau patru metri. Pompierii s-au chinuit aproape o ora sa stinga incendiul si, dupa ce au domolit flacarile, au inceput sa decoperteze acoperisul, pentru ca sub tabla erau inca materiale care ardeau.

Cladirea istorica nu era locuita, pagubele fiind de natura materiala, spatiile comerciale de la parterul imobilului fiind afectate. Un singur apartament apartinea unei familii care abia il cumparase prin programul Prima Casa. Se pare ca flacarile au izbucnit din cauza unor oameni ai strazii care au incercat sa se incalzeasca. Cand au vazut flacarile, locatarii din zona au sunat imediat la 112.

Sursa foto: realitatea.net