CLAUDIA DRAGOS, eleva disparuta din Bacau, s-ar fi SINUCIS. Ce au gasit anchetatorii pe malul Bistritei. VIDEO

CLAUDIA DRAGOS, eleva disparuta din Bacau, s-ar fi SINUCIS. Ce au gasit anchetatorii pe malul Bistritei

CLAUDIA DRAGOS, eleva  a Liceului Economic din Bacau, a disparut de la internatul institutiei in dupa-amiaza zilei de miercuri 18 iunie si, in ciuda cautarilor facute de familie, prieteni si politisti, fata nu a fosta inca gasita.

Cercetarile politiei in cazul fetei de 16 ani disparute din Bacau au scos la iveala detalii cutremuratoare, notitele adolescentei dand indicii ca intentiona sa se sinucida.

La plecarea din internat, CLAUDIA DRAGOS i-ar fi spus pedagogului ca merge sa se plimbe cu rolele, iar ingrijorarile celor care au cautat-o s-au amplificat in momentul in care i-au fost gasite rolele la malul raului Bistrita, alaturi de inscrisuri personale din care reiesea ca este in depresie si ca planuia chiar sa se sinucida.

Citeste si: Fiica unei scenografe din Cluj este de negasit

„O pasiune ma omoara, ma face sa ma sinucid. Cum sa-i iau locul mamei, cum sa-i tin locul? Cum…?”, ar fi scris CLAUDIA DRAGOS.

Citeste si: ALEXANDRA DUMITRU, ELEVA DISPARUTA DUMINICA DIN BUCURESTI, A FOST GASITA INTR-UN AUTOCAR

“Exista inscrisuri din care reiese ca eleva ar putea avea tendinte catre suicid. Cautarile adolescentei sunt continuate, inclusiv cu sprijinul pompierilor”, a declarat responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Bacau, Raluca Danila.

CLAUDIA DRAGOS a plecat din internatul liceului miercuri dupa-amiază, in jurul orei 17.30, pentru a se plimba, fara insa a mai reveni in camin. Pedagogul internatului a anuntat disparitia a doua zi dimineata, cand politistii au si declansat cautarile.

Cu domiciliul in localitatea bacauana Rachitoasa, eleva de 16 ani mai are o sora in varsta de zece ani, ambele ramanand in grija tatalui lor, după ce mama a plecat, in urma cu trei luni, la munca in Italia.

SURSA FOTO-VIDEO: DESTEPTAREA.RO