Claudia Pavel, alias Cream, vorbeste despre clipele in care a fost in moarte clinica

Claudia Pavel a pacalit moartea acum cativa ani! A fost in moarte clinica, insa o anumita persoana ar fi ajutat-o sa se intoarca in lumea celor vii!

Cantareata a dezvaluit ca in acele clipe, chiar s-a aflat intre lumi. E convinsa ca a vorbit cu cineva, chiar daca nu isi aduce aminte exact cu cine.

“Nu a fost niciun tunel. Stiu doar ca am simtit o fericire incredibila. Probabil ca e o eliberare. Stiu sigur ca am vorbit cu cineva, dar nu stiu cu cine. Eram foarte fericita si vorbeam cu cineva. Stiu ca era o camera intunecata. Acea persoana statea pe un scaun. Stiu scaunul, dar daca ma gandesc la persoana, nu stiu nimic. Stiu ca am vorbit niste lucruri si a decis sa ma trimita inapoi. Nu stiam cine sunt”, a spus Cream in cadrul emisiunii “Teo show”.

Artista a povestit ca a intrat in moarte clinica dupa ce a ajuns in spital si doctorii i-au administrat un medicament fara sa-i faca un test pentru o eventuala alergie.

“Nu mi-a facut nimeni testul si in cateva secunde am fost in coma. Vreo trei ore. Doctorii alergau dupa mama si sora mea sa semneze actele de deces”, a mai spus Cream.