Claudia Pavel despre peripețiile prin care a trecut în timpul concursului Exatlon

Claudia Pavel a povestit experiența trăită în timpul emisiunii concurs Exatlon. Cream a fost cea de-a doua eliminată din echipa Faimoșilor de la Exatlon.

„Am trait in niste conditii extrem de dificile, dar as lua-o oricand de la capat. A meritat fiecare rana, fiecare suferinta indurata. Mi-a fost dor de cei de acasa… Eram 10 oameni aruncati in jungla, fara acces la informatie, la telefon… A trebuit sa ne sprijinim unii pe ceilalti, sa ne ajutam in situatii dificile, sa ne gasim calmul, linistea, in privirea celui din fata noastra.

Toate astea ne-au unit si ne-au facut sa devenim o familie adevarata. M-am legat de toata lumea, ca in orice familie au mai fost si divergente, dar, in final, exista iubire pentru fiecare din membrii <familiei> mele din Republica Dominicana. Am suferit, am cantat, am ras, am plans impreuna si ne-am apropiat unii de altii…”, a povestit Claudia Pavel.

Citește și: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE DOI CONCURENȚI DE LA EXATLON: ÎNTREŢINEAU RELAŢII INTIME ȘI ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN CONCURS

În ciuda ghinioanelor legate de sănătate, Cream recunoaște că s-a imunizat si s-a întors și mai puternică după această experiență.

“Am fost singura din echipa care nu a facut un sport de performanta. Pentru mine a fost o onoare sa am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni. Am dat tot ce am putut pentru a fi alaturi de ei, pentru a castiga pe trasee. Am avut si ghinioane: am trecut pe langa un soc anafilactic, a fost nevoie de cateva zile de tratament cu cortizon intravenos; inca am glezna umflata, pentru ca am suferit o intindere de ligamente”, a adaugat Claudia Pavel.

Sursa foto: cuget liber