CLAUDIO RANIERI s-a umplut de bani dupa ce a fost DEMIS de la nationala GRECIEI. FOTO

Presa din Grecia anunta azi dimineata ca tehnicianul italian Claudio Ranieri se va desparti de nationala dupa amicalul cu Serbia, de marti. Grecia, o tara falimentara, ii va plati 1.6 milioane de euro lui Ranieri pentru despartirea de nationala.

Claudio Ranieri pare deja un “expert” in bani incasati pentru mecuri pierdute. Asa a luat 8 milioane de la Valencia, pentru ca a fost dat afara si alte 4 milioane de euro de la AS Monaco.

CITESTE SI: ROMANIA – IRLANDA DE NORD, scor 2-0. Lideri dupa 4 meciuri, pas important catre EURO 2016

In locul lui Ranieri, nemtii anunta ca va veni Giovanni Trapattoni. Are 75 de ani si ultima oara a antrenat Irlanda. Trapattoni s-a apucat de antrenorat la seniori in 1974, dupa ce timp de doi ani a fost la juniorii lui Milan.

Ranieri spune ca nu pleaca, dar grecii ii transmit deja “la revedere”. Portalul Sport24.gr a postat un nou mesaj in italiana pentru Ranieri, dupa ce Grecia a pierdut rusinos acasa, cu 1-0, in fata Insulelor Feroe. “Arrivederci”, mesajul grecilor, nu l-a impresionat pe italian pe moment. Desi a anuntat dupa meci ca nu pleaca, jurnalistii italieni de la Corriere dello Sport au anunta ca acesta a fost demis.

“Cred ca antrenorul este mereu responsabil de rezultate. Este evident ca imi asum responsabilitatea. Dar nu este momentul sa luam decizii la cald. Deciziile importante trebuie mereu luate cand ai capul limpede. Intentionez sa raman in functie si sa conduc echipa si la urmatoarele meciuri”, a declarat Ranieri dupa meciul pierdut de eleni in fata Insulelor Feroe, scor 0-1.

CITESTE SI: ROMANIA-DANEMARCA: BILETELE pentru meciul amical sunt disponibile si la CASELE ARENEI NATIONALE 

Grecia ocupa ultimul loc in grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016, din care face parte si Romania, cu un singur punct acumulat dupa patru partide disputate si fara nicio sansa de calificare la turneul final din Franta.

Sursa foto: sport24.gr