Claudiu Keseru a semnat cu Steaua ! Vezi ce numar va purta atacantul

Claudiu Keseru a devenit in aceasta seara oficial jucatorul Stelei. Atacantul a semnat pe doi ani si jumatate cu Steaua Bucuresti si va purta numarul 28 pe tricou.

Claudiu Keseru a trecut astazi vizita medicala si, conform gsp.ro, a semnat cu Steaua un contract pe doi ani si jumatate, urmand sa imbrace tricoul cu numar 28 la formatia din Ghencea. Campioana Romaniei si-a asigurat astfel serviciile atacantului roman pe care l-a dorit si in vara, urmand ca jucatorul sa se prezinte joi dimineata la reunirea lotului.

Astfel, joi, 9 ianuarie, la ora 8.00, Keseru urmeaza sa ia primul contact cu noii sai colegi de la Steaua, jucatorii campioanei avand programata la acea ora vizita medicala la INMS, urmata de reunirea lotului la Stadionul Steaua. Pe 12 ianuarie, stelistii vor pleca in Spania, unde vor participa la primul stagiu de pregatire, de la Marbella.

Dupa revenirea din Spania, stelistii vor avea doua zile de pauza, urmand ca la 26 ianuarie sa revina in Spania, unde vor sta pana pe 6 februarie pentru cel de-al doilea cantonament al acestei ierni.

Sursa foto: dolcesport.ro