Claudiu Keseru: Nu am semnat cu Bastia

Claudiu Keseru a declarat ca zvonurile conform carora ar fi semnat cu gruparea franceza Bastia sunt total neadevarate, fostul international de tineret sustinand ca in doua trei zile se va hotara daca va semna cu Steaua sau cu Bastia.

Claudiu Keseru a infirmat informatiile care il dadeau jucatorul corsicanilor de la Bastia, acesta declarand ca are de luat o decizie foarte grea in urmatoarele zile. “Am aflat din presa ca am semnat cu Bastia, dar nu este nimic adevarat, cu toate ca interesul acestora este unul real. Nu vreau sa mai astept prea mult, in doua, maximum trei zile vreau sa iau decizia finala. Nu ma avantajeaza sa trag de timp” a declarat Keseru intr-o interventie la postul de televiziune Dolce Sport.

“Discutiile cu Steaua si Bastia sunt in acelasi punct, decizia este pur si simplu de ordin sportiv. Din punct de vedere financiar m-am inteles cu ambele echipe. Fie prima liga franceza, fie campioana Romaniei, cred ca vizibilitatea este aceeasi din punct de vedere al nationalei. Nu cred ca ati vrea sa fiti in locul meu acum, am o alegere extrem de dificila de facut” a concluzionat Claudiu Keseru pentru sursa amintita.

Sursa foto: onlinesport.ro