Claudiu Popa, acuzat alături de Emma Zeicescu de deținere și consum de cannabis, rupe tăcerea

La scurt timp după ce Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au fost prinşi cu “iarbă”, realizatorul TV a declarat reporterilor spynews.ro că situaţia nu ar fi chiar aşa cum susţin procurorii DIICOT.

“Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ.

Citește și: EMMA ZEICESCU ȘI CLAUDIU POPA, PUȘI SUB ÎNVINUIRE DE DIICOT PENTRU CONSUM DE DROGURI

Nici măcar nu mi-au cerut buletinul. L-am dat eu, din proprie iniţiativă, pentru că aşa mi s-a părut corect, să mă legitimez. Nu s-a întocmit niciun proces-verbal, nu am fost informat că sunt acuzat de ceva. În cel mai rău caz, puteam avea calitatea de martor, fiindcă amicul meu recunoscuse că ţigările îi aparţin. O scurtă perioadă, cartea mea de identitate a fost luată de un ofiţer, care a dispărut din grup. Când am terminat discuţia – care nu a avut tentă de anchetă, ci de conversaţie liberă -, ne-am întors la festival. Inclusiv amicul meu, care fusese prins cu ţigările în rucsac”, a declarat Claudiu Popa, pentru jurnaliștii spynews.ro.

Sursa foto: facebook