Un fost GOLGHETER al STELEI a fost ARESTAT in MEXIC pentru CLONARE de CARDURI. FOTO

Un fost GOLGHETER al echipei STEAUA BUCURESTI a fost ARESTAT in MEXIC pentru FALS, UZ de FALS si DARE de MITA. CLAUDIU RADUCANU a fost arestat in Mexic, fiind banuit si de clonare si folosire de carduri false. Ministerul Public din Mexic a dispus ridicarea jucatorului din Cancun.

Vineri, alaturi de alt roman, Gheorghe Claudiu Papara, de 25 ani, Claudiu Raducanu, in varsta de 38 de ani, a fost retinut la centrul comercial Plaza Las Americas, a precizat “proceso.com.mx”.

Dupa arestarea lor, procurorii au inceput ancheta in cazul celor doi pentru fals, uz de fals si dare de mita. Asupra lor s-a gasit un card de credit al bancii HSBC si alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de pana la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de euro).

CITESTE SI: LOTERIA I: George Copos a fost CONDAMNAT la 4 ani de inchisoare

Conform Dario de Quintana Roo, romanii au incercat sa le ofere mita politistilor, dupa ce personalul de securitate al centrului comercial i-a surprins, vineri, retragand bani de la bancomate cu mai multe carduri.

Procurorii au solictat ajutorul unor experti “cibernetici” pentru a stabili daca cei doi au folosit carduri clonate. Cele doua persoane retinute sunt cercetate si pentru posibila spalare de bani.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: FIFA si trei federatii nationale banuite de implicare in traficul cu bilete 

Sursa foto: realitatea.net