Claudiu Saftoiu ar accepta sa candideze pentru postul de senator la alegerile partiale din 25 mai

Claudiu Saftoiu, fostul director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), a declarat miercuri, in exclusivitate pentru stiripesurse.ro, ca va accepta o propunere a PNL de a candida pentru un post de senator la alegerile partiale din 25 mai.

Executivul a anuntat ca va organiza, in paralel cu alegerile europarlamentare, alegeri pentru colegiile de senatori si deputati care au ramas vacante. Unul dintre aceste posturi lasate libere este cel al fostului senator Toni Grebla, in prezent judecator al Curtii Constitutionale. Toni Grebla a fost ales in decembrie 2012 in colegiul 2 Senat din judetul Gorj. Din acest judet a intrat in Parlament, ca deputat, premierul Victor Ponta.

Citeste si: Gigel Stirbu revine in fruntea Comisiei de Cultura de la Camera Deputatilor 

“Daca mi s-ar propune, pentru ca asta e o decizie a partidului si a Biroului Politic al filialei PNL Gorj, as accepta, evident. Intotdeauna am fost omul care daca organizatia din care vin imi solicita o angajare a unei raspunderi, o nominalizare sau o candidatura, o voi accepta. Deocamdata este prea devreme sa se pronunte cineva”, a declarat Claudiu Saftoiu pentru stiripesurse.ro.

Sursa foto: arq.ro