Claudiu Târziu, copreședinte AUR, șterge pe jos cu Mihai Gâdea: ”Inconștientul pomădat ca o cocotă masculină”

Claudiu Târziu, copreședinte al partidului AUR, a lansat un atac devastator, joi, la adresa lui Mihai Gâdea. Politicianul l-a numit pe jurnalistul de la Antena 3 un ”inconștient rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină”.

Claudiu Târziu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, un fel de concluzie după ce a participat, miercuri seară, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3. Inițial, mesajul a conținut jigniri la adresa realizatorului Mihai Gâdea, însă au fost șterse dar acestea au rămas în istoricul editărilor postării.

”Boxul e șah cu pumnii. Politica, până la măsuri concrete, este box cu vorbe. Eu am făcut și box, am jucat și șah. Însă, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru – taman ce nu a fost Mihai Gâdea, în emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, în care am fost invitat. A fost prima și ultima oară când am mers la emisiunea lui Gâdea. Pierdere de vreme, vorbărie calpă, obrăznicie din partea «moderatorului», «jurnalism» de ambuscada”, a scris Claudiu Târziu.

Sursa foto: facebook