Cleopatra Stratan a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan a rupt tăcerea și a făcut anunțul începutului de an din showbizul autohton. Frumoasa artistă a dezvăluit că este soția lui Edward Sanda, cei doi cântăreți având o relație care a început în urmă cu un an.

Cleopatra Stratan a declarat, de Ziua Îndrăgostiţilor, că este „soţia interpretului”. Totuși nu se cunoaște faptul dacă, într-adevăr, cei doi şi-au oficializat relaţia în secret sau este doar o formă de alint, deoarece au în plan acest acest lucru.

„Sunt Cleopatra Stratan şi sunt soţia acestui interpret (n.r Edward Sanda). Noi am decis să fim împreună în februarie și când trebuia să ne revedem în martie s-a dat start lockdown-ului. La 300 de km distanță, el aici la București și eu la Chișinău”, a declarat Cleopatra. „Deci în loc să începem cu dreptul, am început cu stângul. Împreună suntem familia Cleduții”, a completat Edward Sanda, la Antena 1.

Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta majoratului, iar iubitul ei, Edward Sanda, i-a făcut cel mai frumos cadou. Solistul a cerut-o de soție pe artista de peste Prut, însă nu se grăbesc cu nunta, ci vor să mai aștepte doi, trei ani. Cântăreţul şi-a surprins iubita, pe Cleopatra Stratan, de ziua ei. S-a pus în genunchi și a rostit cuvintele magice: „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, tânăra a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă, potrivit click.ro.

Sursa foto: instagram