CLIPE DE GROAZA in ARAD: SOFER DECAPITAT in urma unui ACCIDENT ORIBIL

Tragedie pe DN 69, drumul care leaga ARADUL de TIMISOARA. Un barbat de 63 de ani, patronul unei firme de IT, si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie care, se pare, a fost provocat chiar de el, relateaza site-ul aradon.

Soferul circula pe directia Timisoara-Arad si, cu vreo cinci kilometri inainte de intrarea in Arad, nu se stie din ce motive, a intrat pe CONTRASENS. Aici a fost izbit frontal de un TIR care circula REGULAMENTAR SPRE TIMISOARA, potrivit sursei citate.

„Fara sa depaseasca, fara sa aiba vreun obstacol pe sosea, soferul Skodei a virat stanga si a intrat direct in fata TIR-ului. Nu pot sa imi dau seama care ar fi putut fi motivul”, a spus un martor care a vazut intreaga intamplare.

Impactul a fost NIMICITOR. Bucati, bucatele, piese din autoturism s-au imprastiat pe intreaga sosea pe o distanta de cativa zeci de metri.

CITESTE SI: ACCIDENT TRAGIC in GERMANIA. Doi romani AU MURIT, alte 5 persoane in STARE GRAVA

In ceea ce priveste soferul, imaginea acestuia a fost una de groaza. Din cauza loviturii puternice, CAPUL BARBATULUI EFECTIV A ”EXPLODAT”. „Rar ne-a fost dat sa intervenim la astfel de accidente, cu persoane decapitate”, a spus si unul dintre pompierii de la Descarcerare, care a fost chemata pentru a scoate cadavrul dintre fiarele contorsionate ale Skodei.

Se pare ca soferul Skodei avea si VITEZA MARE, intrucat, dupa impact, autoturismul s-a INVARTIT IN AER si s-a oprit la zeci de metri de la locul impactului.

 Desi circumstantele in care s-a produs accidentul sunt clare, politistii vor continua cercetarile. Un singur semn de intrebare planeaza asupra acestui nefericit eveniment rutier: care a fost MOTIVUL pentru care soferul de 63 de ani A INTRAT IN FATA TIR-ului? Sa fi avut vreo problema de sanatate? Sa fi adormit la volan? Sau, mai grav, sa fi incercat sa se sinucida? Niciuna dintre aceste variante nu a fost eliminata de politisti. 

Sursa foto: aradon