CLIPE GRELE pentru top-modelul KATE MOSS din cauza CASNICIEI. Ce i se intampla britanicei

Top-modelul britanic Kate Moss si sotul ei, rockerul Jamie Hince, se afla la un pas de divort si le-au marturisit prietenilor apropiati ca mariajul lor s-a incheiat, deoarece problemele dintre ei au depasit punctul in care ar fi putut sa fie rezolvate, informeaza contactmusic.com.

Modelul britanic si sotul ei, care s-au casatorit in 2011, le-au spus unor prieteni apropiati ca relatia lor nu mai poate fi “reparata”, iar rockerul Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, asteapta ca sotia lui “sa isi continue viata” si sa demareze procedura de divort.

“Practic, nu mai formeaza un cuplu casatorit. Casnicia lor a trecut de punctul de la care nu mai exista intoarcere. Jamie asteapta ca ea (Kate Moss, n.r.) sa isi continue viata si sa demareze procedura de divort”, a declarat o sursa din anturajul cuplului.

“Niciunul dintre ei nu se grabeste, insa ambii banuiesc ca nu va exista o impacare. Accepta faptul ca vor trebui, probabil, sa faca o declaratie publica, dar nu vor sa fie fortati sa faca acest lucru”, a adaugat aceeasi sursa.

CITESTE SI: MEGA CEARTA pe Twitter intre NICKY MINAJ si TAYLOR SWIFT. Care sunt motivele

Un alt apropiat al cuplului a dezvaluit pentru tabloidul The Sun ca problemele din casnicia celor doi ar fi fost cauzate de faptul ca renumitul fotomodel britanic era mult prea geloasa pe relatiile de prietenie ale sotului ei cu alte femei.

De asemenea, multi dintre prietenii comuni ai cuplului au decis in urma despartirii celor doi – despre care presa britanica afirma ca s-ar fi produs in urma cu mai multe saptamani – sa isi continue relatiile amicale cu Jamie Hince si sa intrerupa orice forma de comunicare cu Kate Moss.

CITESTE SI: SPOILER ALERT! JON SNOW nu e MORT?! Ultimele detalii din Game of Thrones! 

“Toata lumea ii ia partea lui Jamie si s-a intristat pentru el. Ea a ars multe punti in ultimele luni”, a adaugat aceeasi sursa.

 Sursa foto mirror