Clipul SAMSUNG cu Messi, Ronaldo si Rooney. Cei mai tari fotbalisti ai planetei folosesc GALAXY S5

SAMSUNG a dat publicitatii o noua reclama pentru flagshipul sau GALAXY S5, o reclama ce reuneste cei mai buni 11 fotbalisti ai momentului. MESSI si compania sunt selectati pentru a alcatui GALAXY 11, echipa de fotbal menita sa lupte cu extraterestrii si sa salveze planeta.

Reclama are 4 minute si 16 secunde si se numeste “GALAXY 11 TRAINING VIDEO”, de unde putem presupune ca va exista si o continuare cel putin la fel de SF. In filmulet, celebrul Franz Beckenbauer are sarcina sa ii recruteze pe cei mai buni fotbalisti ai momentului pentru a alcatuit Galaxy 11.

Citeste si: SAMSUNG, TELEFONUL CARE INTRA IN LUPTA DIRECTA CU IPHONE 6!

LIONEL MESSI, CRISTIANO RONALDO si WAYNE ROONEY sunt doar cateva dintre vedetele care apar in reclama Samsung, fiecare purtand si cate un gadget al gigantului sud-coreean (Gear 2 si Gear Fit).

In reclama SF, echipa ajunge la o baza secreta pe o alta planeta, unde trebuie sa treaca o serie de teste inainte de marea “batalie” pentru salvarea Pamantului pe care o vor avea cu extraterestrii. Alaturi de calitatile lor exceptionale, cei 11 fotbalisti vor fi ajutati de caracteristicilel lui GALAXY S5 si gadgeturile aferente.

“GALAXY 11 TRAINING VIDEO” poate fi vazut pe site-ul campaniei – www.thegalaxy11.com/home – , precum si pe celelalte canale media ale Samsung.

SAMSUNG GALAXY S5 ESTE FACUT “PRAF” IN ULTIMA RECLAMA. VEZI CUM ESTE TESTAT DE CATRE COPII! VIDEO

Sursa foto si video: neogaf.com, youtube.com