CLUBUL SENIORILOR din Sectorul 6, vizitat de ELEVI

Un grup de ELEVI ai Colegiul National “Octav Onicescu” a vizitat joi CLUBUL SENIORILOR din Sectorul 6, in cadrul programului ”Scoala Altfel”, a anuntat printr-un comunicat de presa Primaria Sectorului 6.

“In afara curiozitatii de a se cunoaste reciproc si de a interactiona in mod nonformal, intalnirea dintre elevi si persoanele in varsta a avut si un obiectiv concret: pregatirea unor ornamente specifice Sarbatorilor Pascale. Si pentru ca talentul nu cunoaste varsta, mari si mici, tineri si batrani, s-au asezat impreuna in jurul meselor de lucru, confectionand obiecte colorate din sticla si oua incondeiate, sub supravegherea ingrijitorilor si a cadrelor didactice”, se spune in comunicat.

Citeste si: EXPOZITIA ”Sfinti din cer, zugraviti pe pamant”, VERNISATA la Palatul Parlamentului

Initiat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, programul ”Scoala Altfel” ii implica pe dascali si elevi in activitati cu caracter non-formal, extracurriculare si extrascolare, care le pun in valoare talentele si competentele in domenii cat mai diverse si interesante, mai spune sursa citata.

Citeste si: COMPETITIE DE SAH intre generatii, organizata in Sectorul 6

Evenimentul de la CLUBUL SENIORILOR a fost realizat cu sprijinul Asociatiei Ramura – Centrul de Excelenta.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6