CLUBUL SENIORILOR Sector 4, inaugurat saptamana viitoare

Primaria Sectorului 4 va inaugura luni, la ora 15.00, CLUBUL SENIORILOR, organizat in cadrul Centrului Social Multifunctional Covasna, situat in str. Covasna nr. 3 bis, au anuntat reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, activitatile desfasurate aici permit mentinerea sau ameliorarea capacitatilor fizice si intelectuale ale persoanelor de varsta a treiaa, prin cresterea confortului psihic, cu implicarea in activitati interactive, recreative si socio-culturale.

Astfel, varstnicii din Sectorul 4 vor putea participa zilnic la programele din cadrul atelierelor special organizate de voluntarii Crucii Rosii Romane – Filiala Sector 4, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, precum: diverse jocuri, socializari, dansuri – tango, vals, salsa, cursuri de prim-ajutor pe intelesul tuturor, discutii intre generatii, povesti de viata, sfaturi oferite de dr. Angelica Noica Dumitrescu privind alimentatia si stilul de viata sanatos, tratamente naturiste si medicina homeopata, dar si consultatii si retete medicale.

Citeste si: CLUBUL SENIORILOR din Sectorul 6, vizitat de ELEVI

“Amplasat in vecinatatea Pietei Covasna, in suprafata de 265 metri patrati, Centrul Social Multifunctional, functioneaza intr-o locatie generoasa si modern utilata, infiintarea acestuia vizand implicarea sociala a acestor persoane, prin participarea activa la viata comunitatii locale, stimuland comunicarea cu acestia si oferindu-le ocazia de a se simti utili, ca veriga importanta a propagarii valorilor ce rezida din experienta acumulata”, afirma sursa citata.

Citeste si: ICOANE realizate de beneficiari ai CLUBULUI SENIORILOR Sector 6, expuse la PALATUL PARLAMRNTULUI

Totodata, in cadrul Centrului Social Multifunctional, pe langa socializare si actiuni intreprinse in sprijinul acestei categorii sociale, va fi amenajata si o biblioteca de cartier, cu un spatiu de lectura aferent. Biblioteca amenajata in incinta noului Centru va gazdui seri de lectura, dar si alte activitati culturale, organizate cu sprijinul Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” Sector 4.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4