Clubul Seniorilor Sector 6, gazda unui eveniment dedicat literaturii

Cu sustinerea Primariei Sectorului 6, joi, 12 decembrie 2013, incepand cu orele 13.30, va avea loc in incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, o intalnire dedicata literaturii.

Evenimentul va consta in lecturarea unor pasaje din lucrari publicate de Editura Tritonic in cadrul Targului de Carte GAUDEAMUS care a avut loc in luna noiembrie 2013.

Lecturile vor fi sustinute de scriitoarele Lucia Verona si Monica Ramirez, precum si de editorul Tritonic Grup, Bogdan Hrib. Manifestarea se va incheia cu o tombola in cadrul careia vor fi acordate gratuit volume de proza si poezie, din partea aceleiasi edituri.

”Ne propunem sa organizam mai des acest gen de evenimente care au un rol important in viata celor care iubesc literatura, dar nu au posibilitatea financiara de a accede la ea”, a declarat Rares Serban Manescu, primarul Sectorului 6.

Cu un numar de 650 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spatiu de relaxare si agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Centrul deruleaza programe culturale, sportive, de abilitare si petrecere a timpului liber, reusind pe parcursul unui an sa schimbe statutul si imaginea de sine a beneficiarilor sai, afectati de problemele specifice varstei a treia.

sursa foto: protectiacopilului6.ro